Pogrebne usluge
Pogrebno Beograd
In Memoriam d.o.o.

Kako bi porodicama preminulih olakšali teške trenutke nakon gubitka drage osobe, na jednom mestu nudimo pogrebne usluge u vidu: organizacija sahrane i kremacije, pogrebna oprema, kao i prevoz pokojnika u Beogradu, u Srbiji i inostranstvu ( 60 rsd/km + putarina ), bez opreme ( 80 rsd/km + putarina ). Naše iskusno i profesionalno osoblje pobrinuće se za sve detalje oko organizacije sahrane i kako biste Vi mogli da se posvetite porodici i prijateljima koji su došli da Vama podele bol zbog gubitka bliske osobe.

Mob: (+381) 64/386-48-94 Tel: (+381) 11/2334-191 Tel: (+381) 11/2132-194

Pogrebne usluge Beograd
Pogrebno Beograd

Organizacija
sahrane ili kremacije

Pogrebno preduzeće In Memoriam svoje pogrebne usluge pruža za sva Beogradska groblja u direkciji jkp pogrebne usluge ili za bilo koje vangradsko groblje u zemlji i inostranstvu kod zakazivanja sahrane ili kremacije.

Na svim gradskim grobljima preko nas možete zakazati sahranu ili kremaciju, kupiti grobnicu, uređeno grobno mesto kolumbarijum, rozalijum. Takođe obavljamo transport na svim gradskim i vangradskim grboljima: Novo groblje, Novo Bežanijsko groblje, Lešće, Staro Bežanijsko groblje, Banjičko groblje, Topčidersko groblje, Centralno groblje i groblja Orlovača i Zbeg.


*Cena za sva gradska i vangradska groblja porodica plaća po lokalnim cenama, u zemlji i inostranstvu 60 rsd/km + putarina, bez opreme od 80 rsd/km + putarina.

Prevoz pokojnika

Još jedna usluga koju nudi pogrebno preduzeće In Memoriam je prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu iz velikog broja zemalja u regionu i Evropi: Crna Gora, Kosovo i Metohija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Italija, Nemačka, Austrija, Švajcarska, Francuska, Holandija, Mađarska, Norveška, Švedska, Danska, Španija, Portugalija, Rusija, Grčka, Slovačka, Češka… Takođe, vršimo prevoz pokojnika iz Srbije u inostranstvo.

Prevoz pokojnika vrši se specijalizovanim pogrebnim vozilima (automobilima) koja su specijalno opremljena za tu namenu. Pored drumskog, vršimo i avio prevoz preminulih na sve kontinente, kao i slanje urne sa posmrtnim ostatcima ems brzom poštom.

Prevoz pokojinka

Pogrebna oprema

Pogrebno preduzeće In Memoriam nudi veliki izbor pogrebne opreme vrhunskog kvaliteta, kao što su: sanduci (topola, bukva, hrast), limeni ulošci za sanduke, posteljina, nadgrobna obeležja, suze, venci i sl. Takođe, kod nas je dostupna i kompletna pogrebna oprema za pripadnike islamske verske zajednice.

Katalog pogrebne opreme


Nudimo širok izbor cveća za groblje i sahrane kao što su:
suze, venci, buketi za krst, suze za sanduke...

Cveće za groblje

Sve naše usluge možete platiti:

  • Gotovinski sa popustom na opremu
  • Umanjenjem troškova za iznos iz PIO fonda
  • Čekovima građana na 6 mesečnih rata bez kamate
  • Administrativnom zabranom do 12 mesečnih rata bez kamate
  • Naplatom troškova od sindikalnih kasa i udruženja
  • Naplatom troškova od polise osiguranja


Najčešća pitanja i odgovori

Za sve informacije i pitanjima o pogrebnim uslugama
možete pronaći na strani najčešća pitanja i odgovori